Workshops

Bij het kinderatelier mogen kinderen leren 
door te ontdekken, op hun eigen tempo.

Ik wil dat mijn kind GRATIS deelneemt met een van de workshops!

Workshops voor kinderen

Aan de slag met een gerichte opdracht

Vindt je kind het leuk om aan de slag te gaan met een gerichte opdracht, die vooraf is bepaald? Tussen oudere en jongere kinderen, maar ook leeftijdsgenootjes? Een plek waar elk kind met een prachtig kunstwerk naar huis gaat? 
Dan zijn de workshops wellicht iets voor jouw kind! 

Strippenkaart

Het is sinds kort ook mogelijk om een strippenkaart voor de workshops te kopen. Ideaal! Ten eerste ben je goedkoper uit en ik geef je de garantie dat je altijd mee kunt doen met de workshops. Jij hebt, omdat je een strippenkaart hebt, namelijk voorrang. 
Een strippenkaart kost €55 en je kind heeft 5 strippen. Let op, dit is een strippenkaart voor de workshops en is dus NIET te gebruiken tijdens de lessen

"Ze vraagt elke dag als ze wakker wordt: mag ik vandaag naar het Kinderatelier? "

De mogelijkheden...

Thema

Elke workshop heeft een eigen thema. Deze wordt vooraf bekend gemaakt via de website. Zo weet je precies waar je je kind voor inschrijft.

Gratis meedoen

Heb je een strippenkaart voor 10 of 15 lessen? Dan mag je kind één keer gratis mee doen met de workshops! Dubbelop creatief plezier.

Strippenkaart

Ook voor de workshops is het mogelijk een strippenkaart te kopen. We hebben strippenkaarten van 5 strippen voor €55. Kijk snel verder voor de mogelijkheden! Let op, dit is een andere strippenkaart als die van de lessen.

Let op! Alle activiteiten aangeboden door Kinderatelier Buiten de lijntjes zullen tot 6 april komen te vervallen. Dit besluit heb ik genomen i.v.m. het Corona-virus.

Workshop vogelhuisje timmeren

20 maart, 15.00- 16.30 uur
12 incl btw
  • We gaan aan de slag met hout, een hamer en spijkers! Wij hebben de voorbereiding gedaan. Het hout is op maat gezaagd, geschuurd en voorgeboord. Zo kunnen de kinderen er met een spijkers en een hamer een echt vogelhuisje van maken. Als we dan nog tijd over hebben kunnen we het vogelhuisje verven, want dat vinden de vogels natuurlijk nog mooier!

Workshop transparanten

1 april, 15.00-16.30 uur
15 incl btw
  • De lente komt eraan en ze vraagt om een workshop transparanten! Wat heb ik veel zin in deze workshop. Wij hebben de voorbereiding gedaan en een lijst uitgezaagd. Jij mag er een prachtige transparant in maken. Succes gegarandeerd!

Workshop bouw je robot

15 april, 14.30 tot 16.00 uur
12 incl btw
  • Er zijn al veel workshops geweest in het Kinderatelier. En niet alles is opgegaan. Daarom hebben we iets super leuks bedacht! Je mag je vrij komen knutselen! Je kunt gebruik maken van alles wat ik heb. Houten tekenpoppen, houten doosjes, tassen versieren, potjes kleien en nog veel meer! Ook heb ik nog dingen staan die we nog nooit hebben gedaan, zoals gutsen en speksteen bewerken. Kom je ook?

Schrijf je nu in!

Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen en zo op de hoogte blijven? Je bent dan meteen op de hoogte welke workshops er aangeboden worden en loopt geen kans een workshop mis te lopen. 
Schrijf je direct in! 

Heb je een vraag?

Vul dan onderstaand formulier in