Kinderfeestje "Van alles wat"

Kom je ook je kinderfeestje bij Kinderatelier Buiten de lijntjes vieren? 

Hieperdepiep HOERA!

Schilderen, kleien en houten poppetjes verven is natuurlijk super leuk! Maar wat is het gemakkelijk om dat ergens anders te doen. Ergens waar het vies mag worden en alle materialen en voorzieningen afgestemd zijn op kinderen. Kinderatelier Buiten de lijntjes is daarvoor de juiste plek! 

Praktische informatie: verzamelen mag bij het Kinderatelier. Ik heb een leuke activiteit waarbij de kinderen kunnen bewegen en de cadeautjes meteen gegeven kunnen worden. Dit spel, iets drinken met iets lekkers en het geven van de cadeautjes duurt ongeveer een half uurtje. Wil je thuis de cadeautjes geven, dan mag dat natuurlijk ook!
Tijdens de activiteit worden de kinderen ingedeeld in groepjes (bij voorkeur door de ouder). Het eerste groepje start bij het schilderen op een schildersezel. Met plakkaatverf mogen ze een echt kunstwerk maken. Het tweede groepje gaat een dier boetseren met klei. Succes gegarandeerd! Het derde groepje gaat aan de slag met houten poppetjes en verf. Ze mogen 2 poppetjes beschilderen. Eventueel kan een vierde groepje door mij geschminkt worden (meerprijs €1,50 per kind). 
Uiteraard krijgen de kinderen onbeperkt ranja, is er onbeperkt koffie en thee voor ouders en krijgt iedereen een (chocolade)soesje en iets lekkers (chips/ snoep). 
Er zijn maximaal 12 kinderen welkom en de kosten zijn €10.- per kind. De jarige is uiteraard gratis welkom.
In totaal duurt een kinderfeestje, inclusief het geven van de cadeautjes, 2 uur. 
Voor een meerprijs van €4,- is het ook mogelijk te eten bij het Kinderatelier. Iedereen krijgt dan friet, een snack en een ijsje. Tel ongeveer een half uur bij de tijd op. 


Een kinderfeestje dat indruk maakt. Een dag om nooit te vergeten!

Vragen? Stel ze gerust.