Kinderfeestje Potten bakken

Kom je ook je kinderfeestje bij Kinderatelier Buiten de lijntjes vieren? 

Hieperdepiep HOERA!

Potten bakken is natuurlijk super leuk! Maar wat is het gemakkelijk om dat ergens anders te doen. Ergens waar het vies mag worden en alle materialen en voorzieningen afgestemd zijn op kinderen. Kinderatelier Buiten de lijntjes is daarvoor de juiste plek!

Praktische informatie: verzamelen mag bij het Kinderatelier. Ik heb een leuke activiteit waarbij de kinderen kunnen bewegen en de cadeautjes meteen gegeven kunnen worden. Dit spel, iets drinken met iets lekkers en het geven van de cadeautjes duurt ongeveer een half uurtje. Wil je thuis de cadeautjes geven, dan mag dat natuurlijk ook!
Met het bakken van de potten zijn we ruim één uur bezig. Er is een mogelijkheid om na de opdracht geschminkt te worden (meerprijs €1,50 per kind). De andere kinderen kunnen dan kleuren of buiten spelen. 
Uiteraard krijgen de kinderen onbeperkt ranja, is er onbeperkt koffie en thee voor ouders en krijgt iedereen een (chocolade)soesje en iets lekkers (chips/ snoep). 
Er zijn maximaal 12 kinderen welkom en de kosten zijn €10,- per kind. De jarige is uiteraard gratis welkom.
In totaal duurt een kinderfeestje, inclusief het geven van de cadeautjes, anderhalf tot 2 uur. 
Voor een meerprijs van €4.- is het ook mogelijk te eten bij het Kinderatelier. Iedereen krijgt dan friet, een snack en een ijsje. Tel ongeveer een half uur bij de tijd op. 

Een kinderfeestje dat indruk maakt. Een dag om nooit te vergeten!

Vragen? Neem gerust contact op.