Een complimentje voor jezelf

10 weken lang, elke week creatief bezig zijn. 
Jezelf en anderen complimentjes geven. 
Bekijken wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent. 
Wie is je held? 
Grenzeloos blijven dromen.

Dat gaan we doen! 

Logo 2

Is jouw kind volledig zichzelf?

Is je kind in elke situatie zichzelf? Op school, thuis, bij vriendjes? Natuurlijk hoef je niet overal precies hetzelfde te zijn. Maar je kunt op verschillende manieren jezelf zijn. 
Laat je kind clownesk gedrag zien? Voelt je kind zich faalangstig of perfectionistisch? Durft je kind te blijven dromen? Grenzeloos.
Voel jij je wel eens machteloos? Heb je het gevoel dat je jouw kind niet alles kunt geven wat je wil? Heb je zelf ook moeite met dit thema? 
Dan zijn de lessen van Kinderatelier Buiten de lijntjes wellicht iets voor je kind. 

Grenzeloos blijven dromen

Met grenzeloos blijven dromen bedoel ik dat ik kinderen wil leren dat ze zonder beperking mogen blijven dromen. Hoe vaak vertellen volwassenen tegen een kind dat iets niet kan? Hoe vaak laat een kind zich afschrikken door wat de maatschappij van hem of haar verwacht? Ik ben van mening dat alles kan. Als je het echt wil, je er dingen voor op wilt geven en door blijft zetten kan alles! En het zal je verbazen hoe goed kinderen aan kunnen geven wat ze kunnen of willen leren. 

Logo 2

Extra informatie

Wekelijks

Na betaling is je kind elke week welkom om deel te nemen aan de lessen. Deze groep zie ik elke dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur. 
Het zijn reeksen van 10 lessen. Op 7 januari gaat de eerste reeks van start. De volgende data zal ik de kinderen zien: 
7 januari, 14 januari, 21 januari, 4 februari, 11 februari, 18 februari, 3 maart, 10 maart, 17 maart en 31 maart. 

Instappen

Het mogelijk om halverwege in te stappen. Uiteraard betaal je dan een aangepast tarief. Ook is het mogelijk om een keer kosteloos mee te komen kijken en doen.

Afzeggen

Kan je kind een keer niet komen? Stuur dan een appje in de groepsapp of naar mij: 0618360264. Kun je een keer niet komen of ben je ziek? Hoe jammer ik dat ook vind, helaas kunnen er geen lessen ingehaald worden of geld teruggeven/ gestort worden. 

Inhalen

Kun je een keer niet komen of ben je ziek? Hoe jammer ik dat ook vind, helaas kunnen er geen lessen ingehaald worden of geld teruggeven/ gestort worden. 

Kosten

De kosten zijn €99 per kind. Hiervoor mogen de kinderen elke week een uur creatieve activiteiten komen doen, rondom het thema ‘compliment voor jezelf’. Kinderen krijgen een positief beeld van wie ze zijn, wat ze kunnen en welke dromen ze nog hebben.

Groepen

De groep zal bestaan uit 6 tot 8 kinderen. Bij minimaal 2 kinderen zullen de lessen doorgaan. In verband met het aanbod, zullen de lessen alleen geschikt zijn voor kinderen uit groep 1, 2, 3 en 4. 
Ondertussen kan ik melden dat zich in ieder geval 3 kinderen hebben ingeschreven. De lessen gaan dus in januari van start! 

Aanmelden

Aanmelden kan via: 

Locatie

Kinderatelier Buiten de lijntjes
De Gement 3
5386 KG Geffen
Als je de oprit oprijdt, de eerste links en dan rechts. Daar kun je parkeren en zie je de ingang van het kinderatelier.

                                                                                                  Durft jouw kind zichzelf te zijn? 

Waarom dit programma?

Ik merk dat leerkrachten, door het systeem en wetgeving, hele waardevolle lessen niet mee kunnen geven aan kinderen. Ik ben van mening dat goed voor jezelf zorgen/ zelfliefde, bepalen wat je al hebt geleerd en wat je nog wilt leren, uitzoeken waar je talenten liggen en grenzeloos blijven dromen een belangrijk onderdeel van ons volwassen leven zijn. Echter komt dit maar minimaal aan bod in het huidig onderwijs. Daar wil ik verandering in brengen en kinderen dit door middel van creativiteit meegeven. 

Ik garandeer...

  • ...dat je kind zijn of haar zelfvertrouwen (terug) krijgt.
  • ...zijn of haar talent leert ontdekken.
  • ...dat je kind van zichzelf leert houden, want door het beste te maken van jezelf, geef je iets moois mee aan de wereld.
  • ...dat je kind zichzelf kan zijn.

Strippenkaart

Wist je dat het ook mogelijk is een strippenkaart te kopen? Dit is een strippenkaart voor 5 lessen en kost €55. Je kunt dan elke week bepalen of je kind die dag aanwezig zal zijn. Losse strippen bijkopen kan natuurlijk ook. 

Heb je een vraag? Stel hem gerust!