Een complimentje voor jezelf

10 weken lang, elke week creatief bezig zijn. 
Jezelf en anderen complimentjes geven. 
Bekijken wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent. 
Wie is je held? 
Grenzeloos blijven dromen.

Dat gaan we doen! 

En laat je kind GRATIS met een van de workshops meedoen!

Logo 2

Is jouw kind volledig zichzelf?

Is je kind in elke situatie zichzelf? Op school, thuis, bij vriendjes? Natuurlijk hoef je niet overal precies hetzelfde te zijn. Maar je kunt op verschillende manieren jezelf zijn. 
Laat je kind clownesk gedrag zien? Voelt je kind zich faalangstig of perfectionistisch? Durft je kind te blijven dromen? Grenzeloos.
Voel jij je wel eens machteloos? Heb je het gevoel dat je jouw kind niet alles kunt geven wat je wil? Heb je zelf ook moeite met dit thema? 
Dan zijn de lessen van Kinderatelier Buiten de lijntjes wellicht iets voor je kind. 

Grenzeloos blijven dromen

Met grenzeloos blijven dromen bedoel ik dat ik kinderen wil leren dat ze zonder beperking mogen blijven dromen. Hoe vaak vertellen volwassenen tegen een kind dat iets niet kan? Hoe vaak laat een kind zich afschrikken door wat de maatschappij van hem of haar verwacht? Ik ben van mening dat alles kan. Als je het echt wil, je er dingen voor op wilt geven en door blijft zetten kan alles! En het zal je verbazen hoe goed kinderen aan kunnen geven wat ze kunnen of willen leren. 

Logo 2

Voordelen!

De strippenkaarten zijn onbeperkt houdbaar. Je kunt ze dus meenemen naar het nieuwe schooljaar of kalenderjaar. Ook als je kind tussendoor een aantal weken niet kan komen, ben je daarna gewoon weer welkom om te starten! 
En…! Als je een strippenkaart van 10 of 15 strippen koopt kan je kind één keer gratis deelnemen tijdens een van de workshops! 
Dubbelop creatieve pret dus! 

Extra informatie

Wekelijks

Je bent elke dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur welkom om te komen! In september zijn de lessen gestart en het is een groot succes! 
Op de volgende data gaan de lessen NIET door: 
– 21 april (meivakantie)
– 28 april (meivakantie)
– 26 mei
– 2 juni
– 23 juni
Maanden juli en augustus

Instappen

We werken in de vorm van strippenkaarten. 
Het is dus mogelijk om in te stappen wanneer jij dat wilt. 

Afzeggen

Kan je kind een keer niet komen? Stuur dan een appje in de groepsapp of naar mij: 0618360264. Kun je een keer niet komen of ben je ziek? Hoe jammer ik dat ook vind, helaas kunnen er geen lessen ingehaald worden of geld teruggeven/ gestort worden. 

Inhalen

Omdat er alleen maar met strippenkaarten gewerkt wordt, hoef je ook niet bang te zijn dat je een les mist. Ideaal dus!

Kosten

De kosten zijn per strippenkaart verschillend. Hierbij een opsomming: 
– 2 strippen: €30
– 5 strippen: €70
– 10 strippen: €139
– 15 strippen: €199

Elke week gaan we aan de slag met een creatieve activiteit, rondom het thema ‘compliment voor jezelf’. Kinderen krijgen een positief beeld van wie ze zijn, wat ze kunnen en welke dromen ze nog hebben. 

Groepen

De groep zal bestaan uit 6 tot 8 kinderen. Bij minimaal 2 kinderen zullen de lessen doorgaan. In verband met het aanbod, zullen de lessen alleen geschikt zijn voor kinderen uit groep 1, 2, 3 en 4. 

Voordelen

De strippenkaarten zijn onbeperkt houdbaar. Je kunt ze dus meenemen naar het nieuwe schooljaar of kalenderjaar. Een strippenkaart delen met een ander kind is niet mogelijk. 
Als je een strippenkaart van 10 of 15 strippen koopt kun je gratis deelnemen tijdens een van de workshops! Je ontvangt de kortingscode dan per mail. 

Aanmelden

Aanmelden kan via: 

Locatie

Kinderatelier Buiten de lijntjes
De Gement 3
5386 KG Geffen
Als je de oprit oprijdt, de eerste links en dan rechts. Daar kun je parkeren en zie je de ingang van het kinderatelier.

                                                                                                  Durft jouw kind zichzelf te zijn? 

Waarom dit programma?

Ik merk dat leerkrachten, door het systeem en wetgeving, hele waardevolle lessen niet mee kunnen geven aan kinderen. Ik ben van mening dat goed voor jezelf zorgen/ zelfliefde, bepalen wat je al hebt geleerd en wat je nog wilt leren, uitzoeken waar je talenten liggen en grenzeloos blijven dromen een belangrijk onderdeel van ons volwassen leven zijn. Echter komt dit maar minimaal aan bod in het huidig onderwijs. Daar wil ik verandering in brengen en kinderen dit door middel van creativiteit meegeven. 

Strippenkaarten

Ik garandeer...

  • ...dat je kind zijn of haar zelfvertrouwen (terug) krijgt.
  • ...zijn of haar talent leert ontdekken.
  • ...dat je kind van zichzelf leert houden, want door het beste te maken van jezelf, geef je iets moois mee aan de wereld.
  • ...dat je kind zichzelf kan zijn.

Heb je een vraag? Stel hem gerust!