Lessen

Bij Kinderatelier Buiten de lijntjes mogen kinderen zichzelf zijn. Ze worden niet getest, onderzocht of vergeleken met andere kinderen. 
Ontdekken en ontwikkelen door het te doen. We gaan lekker naar buiten en creativiteit koppelen aan de natuur en de boerderij. 
Tijdens de lessen zal mijn 
visie centraal staan. 

Abonnement

39 incl btw
  • Het bedrag wordt maandelijks van je rekening afgeschreven. Tevens is het maandelijks opzegbaar. Mocht je kind het dus niet leuk vinden, zit je er niet een heel seizoen aan vast.

Eenmalig meedoen

15 incl btw
  • Wil je eenmalig meedoen met een les? Dat kan!

Extra informatie

Wekelijks

Na betaling is je kind elke week welkom om deel te nemen aan de lessen. Zie het programma voor de dagen en tijden. Je kind zal ingedeeld worden op leeftijd. Zie hieronder voor het programma tijdens de schoolvakanties. 

Maandelijks stopzetten

Stopzetten kan door te mailen naar info@buitendelijntjes-geffen.nl.
Dit moet vóór de laatste dag van de maand. 

Schoolvakanties

In de herfstvakantie, kerstvakantie, carnavalsvakantie en meivakantie zal er een aangepast rooster zijn of zullen de lessen komen te vervallen. Je wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld. 

Zomervakantie

In de maanden juli en augustus zullen er geen abonnementskosten van je bankrekening worden afgeschreven. In deze maanden zullen er ook geen lessen plaatsvinden, maar gaan we genieten van een heerlijke vakantie. 

Afzeggen

Kan je kind een keer niet komen? Stuur dan een appje in de groepsapp of naar mij: 0618360264. 

Inhalen

Kun je een keer niet komen of ben je ziek? Hoe jammer ik dat ook vind, helaas kunnen er geen lessen ingehaald worden of geld teruggeven/ gestort worden. 

Betaling

Het bedrag zal maandelijks van de door jou opgegeven bankrekening afgeschreven worden. Dit gebeurt in de eerste week van de maand. 

Indeling

De kinderen worden ingedeeld op leeftijd. Geef het gerust aan als u voorkeur heeft voor een tijd of dag. Ik probeer daar rekening mee te houden.