Workshops voor kinderen

Slijm maken, een huis bouwen, kliederen, experimenteren, mozaïeken, potten bakken en nog veer meer workshops biedt Kinderatelier Buiten de lijntjes aan.
Op deze pagina vind je de workshops van komende periode. Houd de website in de gaten want er komen regelmatig nieuwe workshops bij! 

De workshops voor komende periode:

Superheld

22 januari, 14.30 tot 16.00 uur
12 incl btw
  • Ken je de poppen die met al hun ledematen kunnen bewegen? Ze worden ook wel eens gebruikt om mensen te schilderen. Wij gaan deze poppen omtoveren tot jouw superheld! We gaan aan de slag met verf en met vilt gaan we een cape of ander kledingstuk maken.

Workshop slijm maken

5 februari, 14.30 tot 16.00 uur
12 incl btw
  • Altijd al eens slijm willen maken? Dat komt goed uit! Na het daverend succes van vorige keer, gaan we het nog een keer aanbieden! Succes gegarandeerd!

Workshop mozaïeken

februari
15 incl btw
  • De kinderen gaan naar huis met een prachtige creatie. Op hout mogen ze met kindvriendelijke lijm de mozaïeksteentjes opplakken. Als de lijm is gedroogd kunnen we de randjes gaan voegen. Een ding garandeer ik, ieder kind gaat naar huis met een prachtige creatie!

Extra informatie

Leeftijd

Alle leeftijden vanaf 4 jaar zijn welkom. Ideaal dus voor meerdere kinderen per gezin. Maar ook met je vriendje of vriendinnetje aansluiten is natuurlijk hartstikke gezellig! 

Kosten

De kosten variëren. Sommige activiteiten zijn iets duurder of goedkoper.
Dit is afhankelijk van wat we gaan doen.
De meeste activiteiten kosten rond de €12 en €15.

Maximaal 8 tot 10 kinderen

Let op! In verband met veiligheid zijn er maximaal 10 kinderen welkom deel te nemen aan de workshops.

Schoolvakanties

Het is natuurlijk super leuk om tijdens de vakanties te komen knutselen! Papa en mama hebben dan even hun handen vrij en jij kunt je vriendjes en vriendinnetjes weer even zien. 

Zomervakantie

In de maanden juli en augustus zullen er waarschijnlijk geen workshops aangeboden worden en gaan we genieten van een heerlijke vakantie! 

Afzeggen

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Laat het dan weten via: 0618360264 of info@buitendelijntjes-geffen.nl

Vrij inlopen

Je bent uiteraard ook vrij om binnen te komen lopen. Wanneer er echter al 10 kinderen hebben aangemeld of aanwezig zijn, moet ik je helaas weer terug naar huis sturen. In verband met veiligheid is het dan niet mogelijk deel te nemen.